Kituri complete pentru piscine de la ANLI

Derulatoare și prelate

Derulatoare - Dispozitive de înfășurare și prelate pentru piscină : folii solare , prelate de iarnă, folii de protecție pentru piscine.
 • Dispozitiv infasurare TA100 pentru acoperirea piscinelor Vezi detalii »

  DISPOZITIV INFASURARE (DERULATOR) TA100

  Fabricat din polietilena stabilizata UV, de cea mai buna calitate, acest dispozitiv de infasurare (derulator) este fix. Se fixează cu suruburi pe marginea piscinei.

  890,00 Lei (TVA inclus)
 • DISPOZITIV INFASURARE FOLIE Vezi detalii »

  DISPOZITIV INFASURARE (DERULATOR) INOX

  Daca sunteti nehotarat cum sa va acoperiti piscina intr-un mod eficient, acest dispozitiv de infasurare Inox va ofera o metoda avantajoasa, care protejeaza si mentine apa din piscina la o temperatura potrivita. Materialul care acopera piscina pluteste pe suprafata apei, prevenind scaderea prea mare a temperaturii si in acelasi timp reducerea evaporarii nedorite a apei.

  1560,00 Lei (TVA inclus)
 • FOLIE SOLARA 6 x 4 m Vezi detalii »

  PRELATA - FOLIE SOLARA DREPTUNGHIULARA 8 x 4 m

  Folie solara pentru incalzirea apei din piscina.

  1000,00 Lei (TVA inclus)
 • FOLIE SOLARA Vezi detalii »

  PRELATA PISCINA - FOLIE SOLARA OVALA 7 x 3,5 M

  Folia solara are forma ovala 7 x 3,5 m: poate ridica temperatura apei piscinei dumneavoastra cu pana la 5° C fata de temperatura ambianta. Principalul sau avantaj este faptul ca nu este necesar sa apelati la alte sisteme de incalzire pe timpul verii.

  980,00 Lei (TVA inclus)
 • PRELATA PISCINA - FOLIE SOLARA OVALA 8 x 4,16 M Vezi detalii »

  PRELATA PISCINA - FOLIE SOLARA OVALA 8 x 4,16 M

  Folia solara are forma ovala 8 x 4,16 m: poate ridica temperatura apei piscinei dumneavoastra cu pana la 5° C fata de temperatura ambianta. Principalul sau avantaj este faptul ca nu este necesar sa apelati la alte sisteme de incalzire pe timpul verii.

  1300,00 Lei (TVA inclus)
 • FOLIE SOLARA OVALA 11 x 5 M Vezi detalii »

  PRELATA PISCINA - FOLIE SOLARA OVALA 11 x 5 M

  Folia solara are forma ovala 11 x 5 m: poate ridica temperatura apei piscinei dumneavoastra cu pana la 5° C fata de temperatura ambianta. Principalul sau avantaj este faptul ca nu este necesar sa apelati la alte sisteme de incalzire pe timpul verii.

  1990,00 Lei (TVA inclus)
 • DISPOZITIV INFASURARE + FOLIE SOLARA Vezi detalii »

  DISPOZITIV INFASURARE + FOLIE SOLARA

  Acest dispozitiv de infasurare pluteste pe suprafata apei, reducand evaporarea apei si ajutand la mentinerea unei temperaturi potrivite a apei din piscina. Este reglabil, pentru piscine cu o latime de maxim 6,70m.

  2840,00 Lei (TVA inclus)
 • Sistem pentru acoperirea si protejarea piscinelor Safetop 700 x 350 cm. Vezi detalii »

  SAFETOP OVAL 700 x 350 cm

  Acoperirea piscinei prezinta multe avantaje, printre care protejarea apei de contaminare si mentinerea unei temperaturi constante. De asemenea, se previne astfel evaporarea apei si scaderea mare a temperaturii pe timpul noptii sau in zilele friguroase. Beneficiati si dumneavoastra de aceste avantaje, alegand sistemul de acoperire oval Safetop 700 x 350 cm.

  2850,00 Lei (TVA inclus)
 • SafeTop rotund este o metoda de acoperire a piscinei foarte eficienta, potrivita in orice sezon, pentru piscinele de forma rotunda. Vezi detalii »

  SAFETOP ROTUND 600 cm

  SafeTop rotund este o metoda de acoperire a piscinei foarte eficienta, potrivita in orice sezon, pentru piscinele de forma rotunda. Practic, sigur, simplu de manipulat. Potrivit piscinelor de forma rotunda, cu diametru de 6 m

  2480,00 Lei (TVA inclus)