Kituri complete pentru piscine de la ANLI

Informatii utile despre produsele noastre

Filtrarea Apei din Piscina: cel mai important element pentru o apa cristalina

Unul dintre aspectele intretinerii piscinelor, peste care se trece cel mai des cu vederea, este folosirea corespunzatoare a filtrelor pentru curatarea apei. Cand filtrul unei piscine nu are o performanta buna, apa din piscina va avea de suferit si va deveni tulbure, iar algele isi vor face apartitia. In acest articol vom discuta despre cele doua tipuri de filtre folosite de catre clientii nostri pentru a curata corespunzator piscina, in functie de chimicalele pentru piscine folosite.

Mai multe detalii »
Piscine Ingropate – Transforma o gradina monotona intr-o oaza minunata

Nimic altceva nu poate sa iti trasforme atat de mult gradina decat o piscina ingropata. Fie ca visezi la o laguna linistita, o oaza exotica, sau un spatiu elegant, construirea unei piscine ingropate iti da posibilitatea sa particularizezi, sa fi creativ si sa proiectezi o piscina absolut unica si uimitoare.
Odata ce ai decis sa iti construiesti o piscina ingropata va trebui sa iei in considerare o groaza de optiuni interesante si disctractive. Una dintre multele alegeri pe care va trebui sa le faci este sa alegi tipul de piscina ingropata pe care vrei sa o construiesti.

Mai multe detalii »