Kituri complete pentru piscine de la ANLI

Accesorii soc: surprinde-ti prietenii cu ajutorul unei piscine tunate!

Aparate pentru o apa limpede cristal

Fiecare piscina are nevoie de o pompa si un filtru pentru curatarea apei. Aceste accesorii sunt baza unei piscine curate si igienice. Fara aceste doua elemente piscina ar deveni, intr-un timp scurt, un loc neplacut din gradina noastra. Tot pentru o apa curata, exista si alte accesorii optionale, precum skimmer-e, duze sau chiar roboti automati de curatare a apei care va vor asigura pofta de baie de zi cu zi.

Sisteme de incalzire a apei

Cu un echipament pentru incalzirea apei in dotare, va asigurati ca sezonul de inot incepe mai repede si se termina mai tarziu. Cu o temperatura a apei mentinuta intre 25-28 grade, cand alti posesori de piscine se pregatesc de iernat, dumneavoastra va veti bucura inca de placerea unei bai in piscina.

Acoperis pentru o baie in orice sezon

E frumos, e practic si poate fi cadrul unor zile superbe alaturi de familie si prieteni. Pe langa aspectul practic al acoperisului, orice zi ploioasa se poate transforma intr-o zi superba de relaxare si sanatate sau o petrecere la piscina.


Elemente demne de un parc de distractii

Topoganul si trambulina sunt atractia unei piscine, atat pentru copii cat si pentru adulti. Surpriza, rasul si voia buna se vor tine lant cu aceste doua super-accesorii.


Mobilier de impact

Creativitatea nu are limite atunci cand vine vorba de mobilierul pentru piscina. In functie de tematica decorarii, puteti opta pentru pardoseli si sezlonguri elegante, balansoare sau hamace. Orice veti alege, veti schimba complet aspectul piscinei, al gradinii si al unei zile de vara petrecute alaturi de prieteni.


Petreceri pe nocturna

Daca planuiti o petrecere nocturna pe marginea piscinei, si cu siguranta o veti face, veti avea nevoie de lumini. Lampasele, spoturile si ledurile sunt o idee foarte buna, iar daca vreti sa adoptati un look mai exotic, atunci tortele sunt alegerea perfecta.
Daca vreti ca surpriza prietenilor sa fie si mai mare, atunci optati si pentru leduri montate pe fundul piscinei, in diverse forme, si lumini plutitoare.


Printuri soc pe fundul picinei

Daca organizati o petrecere cu tematica sau vreti sa faceti o surpriza cuiva, atunci un print specific pe fundul piscinei va fi cireasa de pe tort. Fie ca mergeti pe o linie clasica sau amuzanta, toate obiectivele aparatelor de fotografiat vor fi atintite asupra imaginii din piscina.


Barul de la piscina

Puteti avea o piscina rupta din filmele californiene. Tot ce trebuie sa faceti este sa amenajati un bar pe marginea piscinei si sa va invitati prietenii la un cocktail colorat. Daca bugetul va permite, atasati chiar si un gratar la bar, pentru ca petrecerea sa fie completa.


SPA-ul din gradina

Una calda, una rece – perechea piscina-jacuzzi va vor transforma gradina intr-un SPA veritabil. Imaginati-va o dupa-masa de inot in apa racoroasa a piscinei si apoi o seara relaxanta in jacuzzi. Fiecare weekend se va transforma intr-un concediu divin alaturi de apropiatii, iar acestia vor povestii mult timp despre minunatat experienta.


O mica cascada cu apa proaspata

Pisicna se poate transforma usor intr-o oaza de relaxare, iar dumneavoastra va veti putea invita prietenii intr-un safari. Cu un amenajament de plante si cascade artificiale, veti oferi un aspect vizual deosebit piscinei. Pe langa ca aceste cascade artificiale au capacitatea de a reproduce sunetele unei cascade reale, efectul curgerii va va relaxa si mai mult.