Kituri complete pentru piscine de la ANLI

Piscine in Cluj: unde facem baie?

Suntem un oraş mare (aproape 300.000 de locuitori), şi te-ai astepta ca oferta de locuri de scaldat sa fie foarte mare. Dar nu e chiar deloc asa.

Daca faci parte din sectorul „profesionisti”, alegerea e foarte simpla:

Piscina olimpica (cea noua) din Parcul Babes este locul perfect. Apa perfect limpede, nu foarte calda, bazin din inox (cel mai scump si mai stilat mod de a construi o piscina), sistem automatizat de dezinfectie a apei , curatenie, tot ce vrei ca sa inoti in voie.
Dezavantaje: prea mica pentru un oras atat de mare, toate cursurile de inot ale elevilor s-au mutat la acest bazin si se intampla sa nu ramana nici o pista libera pentru public.

Daca faci parte din sectorul „amatori”, si iti doresti apa mai calda, ca sa te balacesti, alegerea potrivita este piscina de la Aquina. Curatenie, personal amabil, centru spa si aparate de fitness.
Dezavantaje: apa este tot timpul tulbure si opaca.

Piscina de la Iulius Mall intra doar in categoria „fite”.
Nu poti intra la piscina decat daca iti faci abonament complet, cu tot cu sala de fitness, minim 3 luni, preturile sunt foarte piperate pentru ceea ce ofera, deci nici nu merita a fi pomenita.

Dar daca banii nu sunt o problema, atunci Centrul Spa de la SunGarden Resort, din Baciu, este alegerea perfecta.
Piscina cu apa foarte calda, sauna, camera de relaxare, baie turceasca, masaj – toate foarte luxoase. Un loc cu adevarat minunat dar prea putin cunoscut.

Asa ca asteptam sa vina vara si ne rugam sa fim printre norocosii care locuiesc „ la curte” si au o piscina ingropata proprie, unde se pot scalda in voie.