Kituri complete pentru piscine de la ANLI

Piscine si stranduri in sectoarele 3 si 4 din Bucuresti

Cautati in sectorul 3 sau 4 piscina sau strandul perfect? Avem cateva sugestii Inotul este un sport foarte sanatos, dar si o metoda eficienta de a-ti construi un corp frumos si suplu. In sectorul 3 si 4 al capitalei, puteti gasi usor o piscina pe gustul dumneavoastra.

Sector 3 Bucuresti


Strand Titan Cara

Strandul Titan se mandreste cu un bazin modern, cu zone de agrement, terenuri de fotbal, restaurant, club si multe alte alternative de divertisment. Este un strand cu traditie, potrivit atat pentru iesirile cu familia, cat si pentru distractiile cu prietenii.
Strand in aer liber
Localizare: B-dul Nicolae Grigorescu, in apropierea Parcului Titan, sector 3, Bucuresti
Contact: http://www.strandtitan.ro/contact.html
Orar: Zilnic 09.00-18.00 si 21.00-05.00.
Pret: Tarifele difera in functie de momentul zilei. Ziua, intrarea costa 10 lei, de luni pana joi, si 15 lei de vineri pana duminica, iar noaptea intrarea este 15 lei, indiferent de ziua saptamanii. Bazinul va ofera si alte servicii contra cost.
Daca sunteti interesat/a de cursuri de inot, abonamentul cu 6 sedinte (fiecare de cate 1h si 30min) costa 180 lei.


Vizualizare hartă mărită

Eurosind Magic Club

Acest complex modern include piscina, sala de fitness pentru antrenamente de forta si cardio, teren de tenis, sauna si salon de masaj, reprezentand o locatie ideala pentru sport si relaxare.
Piscina acoperita
Localizare: Calea Vitan nr. 176-204, sector 3, Bucuresti
Contact: http://www.eurosindmagic.ro/contact.php
Orar: Zilnic, 08.00-24.00.
Pret: Tariful unei intrari pentru o zi la piscina este 30 de lei. Abonamentul valabil o luna costa 200 lei, pentru 3 luni costa 500 lei, pentru 6 luni este 800 lei, iar pentru 12 luni costa 1500 lei. Clubul va ofera reduceri si posibilitatea de a combina mai multe facilitati in cadrul aceluiasi abonament. Mai multe detalii gasiti aici: http://www.eurosindmagic.ro/tarife.php#link


Vizualizare hartă mărită


Sector 4 Bucuresti


Body Art Wellness Club

Body Art Wellness Club este un centru de fitness si relaxare, locul in care va puteti echilibra fizic si psihic. Clubul este unul dintre cele mai moderne din Romania, cu program non stop si numeroase activitati, competitii si excursii in natura.
Piscina acoperita, ultra moderna
Localizare: B-dul Vitan Barzesti, nr.7D, Rin Grand Hotel, sector 4, Bucuresti Contact: http://www.body-art.ro/contact
Orar: Clubul este deschis zilnic, non stop. Intervalul orar 23.00-16.00 se considera Off Pick Time.
Preturi: Daca doriti sa beneficiati de serviciile piscinei, puteti opta pentru abonamentul Wet, care include si sauna si jacuzzi. Puteti opta pentru un abonament valabil 1 luna, pentru 150 euro, 3 luni cu 330 euro, 6 luni cu 570 euro, 12 luni cu 825 euro. Mai multe detalii gasiti la: http://www.body-art.ro
/servicii-si-preturi.

Vizualizare hartă mărită

Daimon Club 

Daimon Club va ofera servicii de wellness si divertisment, intr-un cadru modern, cu servicii impecabile si o atmosfera distinsa. Fie ca doriti sa petreceti o zi relaxanta la piscina interioara sau exterioara, sa va rasfatati cu preparate culinare delicioase sau sa petreceti o seara cu prietenii in club, Daimon va ofera tot ce aveti nevoie. 2 piscine, exterioara si interioara Localizare: Str. Piscului nr.10, sector 4 (vizavi de Sala Polivalenta), Bucuresti Contact: www.daimonclub.ro
Orar: Accesul la piscina exterioara se face doar vara. Piscina interioara este deschisa publicului zilnic, in limita locurilor disponibile. Se pot face rezervari Pret: Accesul la piscina exterioara costa 40 lei/adult, de luni pana vineri, si 60 lei/adult, in weekend. Pentru copii (5-14 ani) tarifele sunt: 30 lei, de luni pana vineri, si 40 lei in weekend. Daca doriti sa optati pentru un abonament, acesta este de doua tipuri: single si family(acces 2 adulti si 2 copii mai mici de 10 ani). Cel single costa 130 euro/1 luna, 350 euro/sezon si 950 euro/1 an. Cel family costa 250 euro/luna si 550 euro/sezon. Abonamentele includ sezlong si prosop, iar abonamentul Vip Wellness permite acces nelimitat la fitness, aerobic, spinning, piscina interioara si exterioara. Pentru mai multe detalii, va rugam sa cereti oferta clubului pe website-ul acestora.


Vizualizare hartă mărită

Strandul Vacaresti

Proaspat renovat si redeschis in 2012, strandul Vacaresti va ofera un bazin olimpic pentru adulti si alte 4 pentru copii. Cu un gazon bine intretinut, sezlonguri, parcare proprie, 2 terenuri de volei pe nisip cu acces gratuit si 2 terenuri pentru fotbal, strandul Vacaresti va asteapta in sezonul de vara sa va racoriti intr-o atmosfera placuta.
Strand in aer liber
Locatie: Str. Pridvorului nr.25, sector 4, Bucuresti
Contact: 021-3307207
Orar: Zilnic 09.00-18.00.
Pret: Pentru adulti, biletul de intrare costa 10 lei. Se ofera reduceri pentru copii si batrani.

Vizualizare hartă mărită

Strand Berceni

Dotat cu o baza sportiva excelenta, cu doua terenuri de tenis, unul de fotbal, unul de minigoft si inca unul de baschet, acest strand va ofera solutia perfecta pentru a va racori intr-o zi torida de vara. Dispune de o plaja cu nisip si gazon si are un spatiu verde amenajat, pentru a va relaxa in intimitate.
Strand in aer liber
Localizare: Str. Izvorul Oltului nr.9, Aleea Uioara nr.2, sector 4, Bucuresti Contact: http://strandberceni.ro
Orar: In sezonul de vara, zilnic, intre orele 08.00 si 20.00.
Pret: Intrarea in incinta strandului costa 15 lei pentru adulti, 5 lei pentru copii cu varsta intre 7-14 ani, si gratuit pentru copii sub 7 ani. Inchirierea sezlongului costa 10 lei.

Vizualizare hartă mărită

Planet Swim & Gym

Situat in zona de Nord, in Pipera, complexul sportiv Planet Swim & Gym va ofera o piscina interioara moderna, antrenamente de fitness, aerobic, personal trainer si cursuri de natatie adaptate nevoilor fiecarui client. Aici este locul ideal pentru a va invinge frica de apa sau pentru a va perfectiona tehnicile de inot.
Piscina acoperita, in incinta complexului
Localizare: Pipera, Str Emil Racovita nr. 1, Ilfov, sector 4, Bucuresti
Contact: http://www.planetswimandgym.ro/contact.html Orar: L-V: 07.00-22.00, S: 08.00-20.00, D: 08.00-15.00.
Pret: Complexul sportiv va ofera mai multe tipuri de abonamnete, care includ mai multe facilitati precum acces fitness, aerobic, spinning, piscina. Un astfel de abonament are costuri cuprinse intre 400 lei/ 1 luna, 1000 lei/ 3 luni, 1700 lei/ 6 luni si 2700/12 luni. Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati http://www.planetswimandgym.ro/preturi.html.

Vizualizare hartă mărită