Kituri complete pentru piscine de la ANLI

Instalatii de filtrare a apei cu nisip filtrant

Filtrarea Apei din Piscina: cel mai important element pentru o apa cristalina


Unul dintre aspectele intretinerii piscinelor, peste care se trece cel mai des cu vederea, este folosirea corespunzatoare a filtrelor pentru curatarea apei. Cand filtrul unei piscine nu are o performanta buna, apa din piscina va avea de suferit si va deveni tulbure, iar algele isi vor face aparititia. In acest articol vom discuta despre cele doua tipuri de filtre folosite de catre clientii nostri pentru a curata corespunzator piscina. Citeste tot aici!
 • INSTALATIE DE FILTRARE HP 30 Vezi detalii »

  INSTALATIE DE FILTRARE HP 30

  Instalatia de filtrare cu nisip, dotata cu pompa autoaspiranta AquaPlus 4, este ideala pentru piscine supraterane sau piscine mici confectionate din lemn (butoaie). Functioneaza perfect si cu apa sarata.

  1800,00 Lei (TVA inclus)
 • INSTALATIE CU NISIP FILTRANT AQUA 40 Vezi detalii »

  INSTALATIE CU NISIP FILTRANT AQUA 40

  Instalatia de filtrare cu nisip, dotata cu pompa autoaspiranta Aqua 8, este ideala pentru piscine supraterane sau ingropate. Apa este curatata in profunzime si in mod natural datorita nisipului cuartos.

  2000,00 Lei (TVA inclus)
 • POMPA CU NISIP FILTRANT AQUA 50 Vezi detalii »

  INSTALATIE CU NISIP FILTRANT AQUA 50

  Cu instalatia de filtrare AQUA 50 asigurati o filtrare optima a apei din piscina.
  Debit filtrare: 11 m³/h Inclusiv nisip filtrant necesar.

  2920,00 Lei (TVA inclus)
 • INSTALATIE CU NISIP FILTRANT AQUA HP 400 SILEN Vezi detalii »

  INSTALATIE CU NISIP FILTRANT HP 400

  Instalatia pentru filtrarea apei din piscine HP 400 curata in mod natural. Filtrarea se bazeaza pe nisip cuartos care asigura o purificare naturala si minutioasa a apei.

  4080,00 Lei (TVA inclus)
 • POMPA CU NISIP FILTRANT HP 400 i-STAR Vezi detalii »

  INSTALATIE CU NISIP FILTRANT INFINITY HP i-STAR 400

  Asigurati-va ca apa piscinei este curatata la cele mai inalte standarde. Pompa Infinity HP i-STAR 400 dotata cu pompa autoaspiranta i-STAR 10 utilizeaza nisip cuartos pentru a filtra in mod natural apa piscinei.

  1250,00 EUR (TVA inclus)
 • POMPA CU NISIP FILTRANT HP 500 i-STAR Vezi detalii »

  INSTALATIE CU NISIP FILTRANT INFINITY HP i-STAR 500

  Instalatia cu nisip filtrant poate fi utilizata pentru toate tipurile de piscine supraterane si ingropate, precum si pentru iazuri. Filtrarea se realizeaza cu nisip cuartos, care asigura o purificare naturala si sanatoasa a apei.

  1370,00 EUR (TVA inclus)
 • POMPA CU NISIP FILTRANT HP 600 i-STAR Vezi detalii »

  INSTALATIE CU NISIP FILTRANT INFINITY HP i-STAR 600

  Ideala pentru piscine cu capacitatea de 55m³, instalatia de filtrare Infinity HP i-STAR 600 va garanteaza o piscina curata.

  1520,00 EUR (TVA inclus)
 • INSTALATIE CU NISIP FILTRANT INFINITY COLUMBA 520 Vezi detalii »

  INSTALATIE CU NISIP FILTRANT INFINITY COLUMBA 520

  Instalatia de filtrare a apei cu nisip Infinity Columba 520, dotata cu pompa autoaspiranta i-STAR 13 va asigura curatarea naturala a apei din piscina.

  5850,00 Lei (TVA inclus)
 • INSTALATIE CU NISIP FILTRANT INFINITY COLUMBA 640 Vezi detalii »

  INSTALATIE CU NISIP FILTRANT INFINITY COLUMBA 640

  Instalatia de filtrare Columba 640 filtreaza natural apa din bazine. Ideala pentru piscine supraterane, ingropate si pentru iazuri decorative. Debit filtrare: 17 m³/h

  6840,00 Lei (TVA inclus)
 • INSTALATIE CU NISIP FILTRANT INFINITY COLUMBA 760 Vezi detalii »

  INSTALATIE CU NISIP FILTRANT INFINITY COLUMBA 760

  Filtrarea apei cu nisip cuartos se face intr-un mod natural si sanatos. Instalatia Infinity Columba 760 utilizeaza nisipul pentru curatarea piscinelor supraterane si ingropate si poate fi folosit si la purificarea apei din iazuri.

  9400,00 Lei (TVA inclus)
 • INSTALATIE CU NISIP FILTRANT INFINITY CORVUS 520 Vezi detalii »

  INSTALATIE CU NISIP FILTRANT INFINITY CORVUS 520

  Pompa autoaspiranta de filtrare Corvus 520 functioneaza dotata cu o pompa i-STAR 13 pe baza de nisip cuartos. Instalatia de filtrare poate fi utilizata atat la curatarea apei piscinelor (supraterane si ingropate), cat si a iazurilor.

  1680,00 EUR (TVA inclus)
 • INSTALATIE CU NISIP FILTRANT INFINITY CORVUS 640 Vezi detalii »

  INSTALATIE CU NISIP FILTRANT INFINITY CORVUS 640

  Pompa autofiltranta de la Infinity asigura o curatare in profunzime a apei din piscina. Instalatia cu nisip filtrant Corvus 640 utilizeaza nisip cuartos pentru a purifica natural apa din piscine supraterane, ingropate sau din iazuri.

  1820,00 EUR (TVA inclus)
 • INSTALATIE CU NISIP FILTRANT INFINITY CORVUS 720 Vezi detalii »

  INSTALATIE CU NISIP FILTRANT INFINITY CORVUS 720

  Instalatia de filtrarea a apei din piscina cu nisip de la Infinity permite curatarea naturala. Nisipul cuartos din rezervor filtreaza si cele mai fine impuritati, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de o piscina imaculata. Filtrul Corvus 720 poate fi utilizat la purificarea piscinelor supraterane, ingropate sau a iazurilor decorative.

  2400,00 EUR (TVA inclus)
 • INSTALATIE CU NISIP FILTRANT INFINITY VIRGO 610 Vezi detalii »

  INSTALATIE CU NISIP FILTRANT INFINITY VIRGO 610

  Instalatia de filtrare functioneaza cu pompa autoaspiranta i-STAR 17. Ideala pentru piscine supraterane, ingropate sau iazuri, instalatia necesita 375kg nisip cuartos pentru a purifica apa bazinelor pana la 85m³.

  2420,00 EUR (TVA inclus)
 • INSTALATIE CU NISIP FILTRANT INFINITY VIRGO 765 Vezi detalii »

  INSTALATIE CU NISIP FILTRANT INFINITY VIRGO 765

  Recomandata pentru piscine pana la 125m³, instalatia de filtrare de la Infinity utilizeaza nisip cuartos pentru curatarea profunda a apei. Ideala atat pentru piscine (ingropate sau supraterane), cat si pentru iazuri, pompa necesita 500kg de material filtrant.

  2690,00 EUR (TVA inclus)
 • INSTALATIE CU NISIP FILTRANT INFINITY VIRGO 910 Vezi detalii »

  INSTALATIE CU NISIP FILTRANT INFINITY VIRGO 910

  Filtrati apa din piscinele supraterane, ingropate sau din iazurile decorative simplu si usor cu pompa autoaspiranta Infinity Virgo 910. Ideala pentru bazine pana la 150m³, instalatia de filtrare utilizeaza 850kg de nisip pentru a va garanta o apa fara impuritati.

  3480,00 EUR (TVA inclus)
 • Va oferim un set tehnic pentru piscine ingropate cu un volum de 35m³ apa. Vezi detalii »

  SET TEHNIC PENTRU PISCINA 35 M³ APA

  Va oferim un set tehnic pentru piscine ingropate cu un volum de 35m³ apa. Setul contine instalatia de filtrare cu nisip filtrant HP 400 i-Star, filtru de nisip si nisipul necesar, fitinguri necesare, doua role furtun de presiune Flex 2 fiecare de 25 m, patru tevi speciale pentru trecerea prin pereti, patru duze de apa, un skimmer pentru beton, un set sifon de pardoseala cu ventil de inchidere HP 400 i-Star.

  6950,00 Lei (TVA inclus)
 • SET TEHNIC PENTRU PISCINA CU POMPA HP 500 i-STAR Vezi detalii »

  SET TEHNIC PENTRU PISCINA 50 M³ APA

  Set tehnic pentru piscina ingropata contine instalatia de filtrare cu nisip filtrant HP 500 i-Star, filtrul pentru nisip, nisipul filtrant, fitingurile, doua role pentru furtun de presiune Flex 2, fiecare cu o lungime de 25 de m, patru tevi pentru trecerea prin pereti, patru duze pentru apa, un skimmer pentru beton si un set sifon pentru pardoseala, cu ventil de inchidere.

  7400,00 Lei (TVA inclus)
 • Set tehnic pentru piscina 70 m³ apa Vezi detalii »

  SET TEHNIC PENTRU PISCINA 70 M³ APA

  Va oferim un set tehnic pentru piscine de 70 M³ de apa. Setul contine instalatia de filtrare cu nisip filtrant HP 600 i-Star, filtru de nisip si nisipul pentru filtrare, fitingurile, rolele de furtun cu presiune Flex, tevile speciale pentru trecerea prin pereti, duzele de apa, skimmerul pentru beton si un set sifon pentru pardoseala.

  7950,00 Lei (TVA inclus)