Kituri complete pentru piscine de la ANLI

Intretinere apa piscine

     Tratarea apei cu clor reprezintă o metodă tradițională de dezinfecție a apei din piscină. Pe lângă faptul că distruge bacteriile, clorul îndepărtează impuritățile organice prin metode de oxidare (sau așa-zisele arderi).
      Alternativa o reprezinta tratarea apei cu oxigen activ, recomandata in cazul in care sunteti alergici la produsele pe baza de clor, sau aveti copii mici pe care doriti sa ii protejati in mod special.
 • PH-PLUS 1 KG Vezi detalii »

  PH-PLUS PUDRA 1 KG

  Pudra alcalina, creste si stabilizeaza valoarea pH-ului.

  20,00 Lei (TVA inclus)
 • Tablete multifunctionale pentru piscina » TRIPLEX 200 Vezi detalii »

  TABLETE MULTIFUNCTIONALE PENTRU PISCINA TRIPLEX 200

  Triplex 200 este un compus sub forma de tablete, usor de folosit, care ajuta la eliminarea bacteriilor, virusurilor si microorganismelor din apa piscinei. Previne formarea algelor si le intarzie dezvoltarea. Actiune tripla: anti bacteriana, anti alge si anti floculare

  150,00 Lei (TVA inclus)
 • CTX » CLOR DE SOC PENTRU PISCINE 5kg Vezi detalii »

  CTX » CLOR DE SOC 5kg

  Adaugat in apa, CTX previne formarea algelor si elimina bacteriile, virusurile si microorganismele. Prin utilizare regulata a produselor cu dizolvare rapida se asigura calitatea apei si se previne tulburarea apei. Produsele CTX sunt fara calciu si cu pH neutru si astfel nu lasa urme si nu bloCheaza filtrele.

  150,00 Lei (TVA inclus)
 • PH-MINUS GRANULAT - 8 KG Vezi detalii »

  PH-MINUS GRANULAT - 8 KG

  Pentru o piscina sanatoasa si dezinfectata, valoarea pH-ului trebuie sa fie intre 7,0 – 7,4. Cu pH-minus puteti scadea valoarea pH-ului pentru a asigura curatenia bazinului si siguranta calitatii apei.

  120,00 Lei (TVA inclus)
 • TESTER PH SI CLOR Vezi detalii »

  TESTER PH SI CLOR

  Setul de testare prezentat contine tot ce aveti nevoie pentru a controla calitatea apei si 2 blistere a cate 10 tablete.

  50,00 Lei (TVA inclus)
 • WINTERCARE 1 L Vezi detalii »

  WINTERCARE 1 L

  Solutie pentru iernat

  50,00 Lei (TVA inclus)