Kituri complete pentru piscine de la ANLI

SET COMPLET Piscina Ovala MIAMI » Dimensiuni: 900x500x150cm

Piscina ovala Miami poate transforma gradina dumneavoastra in cel mai racoros spatiu in toiul verii toride. Dimensiunea acestui model de piscina ovala este ideala pentru relaxare, intretinere corporala sau balaceala in voie, atat a copiilor cat si a adultilor.

Achizitionand bazinul piscinei ovale Miami va veti transforma gradina intr-un centru de sanatate si distractie intr-un timp scurt si la costuri reduse. Forma simpla, dar atractiva a acestui model de piscina va permite instalarea piscinei cu usurinta, pe o gama variata de terenuri. Tot ce mai aveti de facut, dupa cumpararea bazinului, este sa alegeti materialele si accesoriile necesare instalarii.

Piscina ovala din otel galvanizat transforma visul de a detine o piscine in realitate!

Coletul contine

 • Bazin - perete metalic pentru piscina cu o grosime 0,8mm ✔
 • Folie piscina (liner pentru piscine din vinyl) de 0,8mm ✔
 • Sina fixare bazin ✔
 • Mana curenta lata Blue-Style pentru fixarea liner-ului pe peretele bazinului ✔

Avatajele piscinei Miami

  ✓ Investitie de viitor

Piscina ovala Hobby Pool Toscana creste instant valoare proprietatii pe care se afla, avand o durata de viata de pana la 30 de ani.

  ✓ Rezistenta crescuta

Otelul galvanizat folosit la confectionarea bazinului asigura o rezistenta crescuta impotriva coroziunii, in comparatie cu piscinele din aluminiu sau beton.

  ✓ Flexibilitate si adaptabilitate

Piscina Hobby Pool Toscana poate fi utilizata atat ca piscina supraterana, cat si ca piscina ingropata si poate fi montata cu usurinta atat pe proprietati private cat si in spatiile hotelurilor si a pensiunilor.

  ✓ Garantia calitati 100% germane

Piscinele noastre sunt construite in intregime in Germania, respectand principiul calitatii si al rezistentei de lunga durata a piscinelor.

  ✓ Transport gratuit

Transportul pana la destinatie este inclus in pret.


Pentru mai multe informatii privind piscina ovala Miami  si sapaturile va rugam sa ne contactati, sau sa consultati instructiunile atasate fiecarui model in parte.

PISCINA OVALA HOBBY POOL - TOSCANA 900x500x150 CM

Cere detalii

Mesajul dvs. a fost trimis. Va vom contacta in cel mai scurt timp.

Vrei să comanzi?

Cantitate: buc
In stoc
4400,00 EUR TVA inclus
Cost transport (inclusiv TVA) 0,00 lei