Kituri complete pentru piscine de la ANLI

Pompe de caldura pentru piscina

Pompe de cladura pentru incalzirea apei din piscina.
 • Pompa de caldura pentru piscine Zodiac Power 5 Vezi detalii »

  POMPA DE CALDURA ZODIAC POWER 5

  Pompa de caldura pentru piscine Zodiac Power 5 este usor de utilizat datorita termostatului cu afisaj digital si posibilitatii de controlare a debitului de apa. Este recomandata pentru piscine de pana la 30m³.

  1630,00 EUR (TVA inclus)
 • Pompa de caldura pentru piscine Power 7 Vezi detalii »

  POMPA DE CALDURA ZODIAC POWER 7

  Ideala pentru piscine de la 20 pana la 40m³, pompa este rezistenta si silentioasa. Pompa de caldura pentru piscine Power 7 prezinta termostat digital si posibilitatea de controlare a debitului apei, permitand astfel reglarea fina a temperaturii apei.

  1830,00 EUR (TVA inclus)
 • POMPA DE CALDURA ZODIAC POWER 9 Vezi detalii »

  POMPA DE CALDURA ZODIAC POWER 9

  Pompa Zodiac Power 9 prelungeste sezonul de inot in piscina, pentru a va putea bucura de zilele senine de primavara si toamna in timp ce inotati. Pompa de caldura mentine temperatura apei la un nivel placut, chiar daca afara este frig. Creata pentru piscine ingropate de la 30 pana la 60m³, pompa Zodiac este o investitie durabila.

  2120,00 EUR (TVA inclus)
 • POMPA DE CALDURA ZODIAC POWERFIRST 11 Vezi detalii »

  POMPA DE CALDURA ZODIAC POWER 11

  Pompa de caldura Power de la Zodiac beneficiaza de cea mai buna tehnologie dezvoltata de compania Zodiac. Ideala pentru piscine de dimensiuni mici de 40-70m³, pompa de caldura este usor de utilizat, oferindu-va control total asupra temperaturii apei. GARANTIE : 2 ANI

  2320,00 EUR (TVA inclus)
 • EASY CONNECT - KIT POMPE DE CALDURA ZODIAC Vezi detalii »

  EASY CONNECT - KIT POMPE DE CALDURA ZODIAC

  Easy Connect este solutia ideala pentru a monta pompele de caldura Zodiac. Pompa de caldura functioneaza independent fata de sistemul de filtrare.

  390,00 EUR (TVA inclus)