Kituri complete pentru piscine de la ANLI

Set complet piscine

Setul complet pentru piscine este solutia potrivita pentru persoanele care isi doresc instalarea propriei piscine intr-un timp foarte scurt.
Complet accesorizata, piscina Hobby Pool poate fi montata cu usurinta chiar de proprietar si folosita in doar cateva zile de la achizitionare.

Recomandari din aceasta categorie:

 • Vezi detalii »

  Set complet piscina rotunda Atlanta 416 X 150cm

  Piscina rotunda Atlanta – set complet este alegerea cea mai buna daca doriti instalarea piscinei intr-un timp scurt de la achizitionare si transformarea spatiului din gradina in centrul dumneavoastra de relaxare. Piscina este ideala si pentru copii datorita dimensiunilor ei.

  4120,00 EUR (TVA inclus)
  Taxe incluse in pret.
  Transport gratuit oriunde in tara.
 • Set complet piscina rotunda Atlanta 600 X 150 CM Vezi detalii »

  Set complet piscina rotunda Atlanta 600 x 150cm

  Piscina Atlanta cu diametrul de 600cm este investitia in viitor de care se va bucura intreaga familie. Setul complet pentru acest model de piscina si forma simpla a acesteia va permit instalarea rapida a piscinei chiar de catre dumneavoastra, reducand astfel costurile pentru montaj.

  4640,00 EUR (TVA inclus)
  Taxe incluse in pret.
  Transport gratuit oriunde in tara.
 • Set complet Piscina Ovala Miami 525x320x1cm Vezi detalii »

  Set complet Piscina Ovala Miami 525x320x150 cm

  Rezistenta si eleganta, piscina ovala Miami poate deveni cu usurinta, si la un pret potrivit, centrul de relaxare din gradina dumneavoastra. Fara batai de cap, setul complet pentru piscina ovala va confera usurinta si rapiditate in instalare, fara a fi nevoie sa contactati o echipa de specalisti.

  4200,00 EUR (TVA inclus)
  Taxe incluse in pret.
  Transport gratuit oriunde in tara.
 • Set complet piscina ovala Miami 800x416x150cm Vezi detalii »

  Set complet piscina ovala Miami » 800x416x150cm

  Alegeti piscina ovala Miami – set complet si bucurati-va in fiecare vara de racoare si relaxare in propria oaza de bine, la costuri reduse. Potrivita atat pentru adulti, cat si pentru copii, acest model de piscina va aduce doar bucurie in casa dumneavoastra.

  4300,00 EUR (TVA inclus)
  Taxe incluse in pret.
  Transport gratuit oriunde in tara.
 • Set complet piscina ovala Miami 1100x500x150cm Vezi detalii »

  Set complet piscina ovala Miami » 1100x500x150cm

  Potrivita atat pentru proprietati private cat si pentru hoteluri si pensiuni, piscina ovala Miami cu lungimea de 11m, latimea de 5m si adancimea de 1,5m este investitia potrivita indiferent de scopul utilizarii. Aduceti acum un plus de valoare proprietatii dumneavoastra, la un pret accesibil.

  6500,00 EUR (TVA inclus)
  Taxe incluse in pret.
  Transport gratuit oriunde in tara.