Kituri complete pentru piscine de la ANLI

Sisteme de incalzire a apei

Sistemul de incalzire a apei este un element important in construirea unei piscine, oferind o temperatura confortabila apei, dar si o perioada indelungata de folosire a piscinei. Pentru a mentine temperatura apei intre 25-28 grade, echipamentul de incalzire este absolut necesar, iar astfel va veti putea bucura de o baie in piscina si in lunile mai putin calduroase. In functie de necesitatile piscinei dumneavoastra, puteti opta pentru instatiile de incalzire ale piscinelor care vi se potrivesc. Oferta noastra include seturi complete pentru instalatii de incalzire solara, automatizata, pentru piscine cu un volum de apa de la 20 m³ pana la 110 m³, folosind diverse tehnologii.

Recomandari din aceasta categorie:

 • Vezi detalii »

  SISTEM SOLAR 3 X 6 M DESIGN Z

  Pentru montaj pe acoperisuri cu panta

  2390,00 EUR (TVA inclus)
 • POMPA DE CALDURA ZODIAC POWERFIRST 11 Vezi detalii »

  POMPA DE CALDURA ZODIAC POWER 11

  Pompa de caldura Power de la Zodiac beneficiaza de cea mai buna tehnologie dezvoltata de compania Zodiac. Ideala pentru piscine de dimensiuni mici de 40-70m³, pompa de caldura este usor de utilizat, oferindu-va control total asupra temperaturii apei. GARANTIE : 2 ANI

  2320,00 EUR (TVA inclus)
 • Schimbator de caldura pentru piscine ZODIAC HEAT LINE 70 Vezi detalii »

  SCHIMBATOR DE CALDURA ZODIAC HEAT LINE 70

  Modelul Heat Line 70 se monteaza usor in camera tehnica si se conecteaza la instalatia de incalzire locala. Schimbatorul de caldura poate fi folosit atat pentru piscine in aer liber, cat si pentru cele interioare, pentru piscine ingropate, semi-ingropate si supraterane. Schimbator de caldura multitubular cu tevi din Titan. Volum maxim de apa : 200 mc.

  1060,00 EUR (TVA inclus)