Kituri complete pentru piscine de la ANLI

Informatii utile

Informatii utile despre piscine
11 decembrie 2012

Majoritatea proprietarilor de piscine se plang de aceleasi lucruri: “Piscina mea este mereu verde si plina de alge!”, “Ma ard ochii si nasul atunci cand inot si simt mirosul clorului” sau “Apa din piscina este tulbure. Cum pot sa fiu sigur ca apa din piscina mea este sigura pentru copii?”
In acesta sectiune va vom raspunde atat la intrebarile de mai sus cat si la intrebari privind chimia apei sau problemele piscinelor. De obicei ghidurile pentru intretinerea piscinelor acopera pas cu pas toate aspectele testarii unei piscine, echilibrarea chimica a apei din piscine si in general intretinerea unei piscine. Pentru a va face viata mai usoara exista si calculatoare ale apei care te ajuta sa stabilesti ce cantitate de chimicale trebuie sa folosesti. Aceste calculatoare conventionale te ajuta sa stabilesti si volumul piscinei tale sau sa faci conversii intre galoane si litri.

Detalii Informatii utile despre piscine
Informatii despre produsele noastre
11 decembrie 2012

Piscine Ingropate – Transforma o gradina monotona intr-o oaza minunata

Nimic altceva nu poate sa iti trasforme atat de mult gradina decat o piscina ingropata. Fie ca visezi la o laguna linistita, o oaza exotica, sau un spatiu elegant, construirea unei piscine ingropate iti da posibilitatea sa particularizezi, sa fi creativ si sa proiectezi o piscina absolut unica si uimitoare.
Odata ce ai decis sa iti construiesti o piscina ingropata va trebui sa iei in considerare o groaza de optiuni interesante si distractive.

Citeste mai multe despre produsele noastre
Informatii despre chimicalele pentru piscine
11 decembrie 2012

Filtrul pentru piscine are cel mai important rol in mentinerea apei din piscina curata, insa este nevoie si de „chimie” pentru ca reglarea sa fie cat mai fina – perfecta. Reglarea chimica a apei dintr-o piscina este importanta din mai multe motive:

  • Agentii patogeni periculosi, precum bacteriile, se dezvolta si prospera in apa.
  • Apa din piscina care are un echilibru chimic gresit poate sa distruga anumite componente ale piscinei.
  • Apa care nu are un echilibru chimic potrivit poate sa duca la iritatii ale ochilor si ale pielii.
  • Apa care nu are un echilibru potrivit are o culoare tulbure.

Pentru a lupta impotriva patogenilor din apa, trebuie sa introduci un agent de dezinfectare in piscina.

Afla mai multe despre chimicalele pentru piscine
Informatii utile despre saune
11 decembrie 2012

Beneficiile saunelor si a bailor de aburi sunt cunoscute global. De la detensionare si calmarea muschilor pana la imbunatatirea problemelor legate de sanatate precum “febra indusa” sau detoxifierea.
Aceste beneficii pot fi realizate prin folosirea diferitelor tipuri de saune.
De exemplu, saunele traditionale sau clasice ofera un mediu mai intens cu temperaturi extreme şi jeturi de hiper-abur produs de stropirea pietrelor.

Detalii